فروشگاه اروم کشاورز,جوجه کشی.هواباتور

درباره وبلاگ


فروشگاه اروم کشاورز
با داشتن نیروهای متخصص در امر گلخانه،پرورش قارچ،دام وطیور،احداث باغات،ساخت انواع رطوبت سازهای مکانیکی و التراسونیک ،ساخت انواع هیترهای حرارتی،ساخت سم پاش های برقی ،فرغونی،تولید انواع بذر قارچ،تولید و نمایندگی فروش کمپوست و خاک پوششی آماده قارچ خوراکی
ساخت رطوبت ساز های تزئینی ماشین های جوجه کشی و ...

فعالیت خود را در قالب واحد بذر قارچ خوراکی اروم قارچ ،جوجه کشی،اروم مه ساز و شرکت سبحان قارچ ارومیه ،از سال 1385 فعالیت خود را آغاز نموده و حال این گروه به جهت نیازهای تولیدکنندگان عزیز واحد های خود را در قالب فروشگاه اروم کشاورز جمع کرده تا علاوه بر اطلاعات فنی و مشاوران فروشگاه نیازهای ساخت و تولید و نهاده ها و مواداولیه تولیدکنندگان محترم بخش کشاورزی و دامی را فراهم آورد

لطفا نظرات انتقاد و پیشنهادات خود را در بخش نظرات قید کنید

بایگانی

جوجه کشی قرقاول

اروم کشاورز | شنبه, ۲۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶ ق.ظ

ذخیره و مراقبت از تخم ها پیش از جوجه کشی اهمیت زیادی دارد.از ذخیره تخم ها با پوسته نازک وترک خورده جلوگیری شود به دلیل این که این تخم ها رطوبت مورد نیاز جنین را به سختی در خود نگاه داشته واحتمال وقوع بیماری را در تخم های شکسته افزایش می یابد.

همچنین در تخم های بیش از حد درشت هچ کاهش یافته و تخم های ریز جوجه با جثه کوچک به بار می آورد ونباید از تخم های خیلی بزرگ و خیلی کوچک استفاده نمود.در نهایت باید از تخم های سالم با اندازه طبیعی و تمیز استفاده کرد

(به ادامه مطلب مراجعه شود)


جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید کالا با شماره های زیر تماس بگیرید ویا به سایت مراجعه کنید.   

به من زنگ بزن 09144432479 (تلگرام)-09198843096 -04432240912

ادرس سایت:www.upga.ir



برای نگهداری تخم ها باید آنها را در شرایط مرطوب وخنک در دمای16-14 و رطوبت 75-73درصد نگهداری نمود.در صورت ذخیره تخم ها بیشتر از 6-5روز باید آنها را روزی 2-1 چرخاند.

بهترین زمان برای نگهداری تخم ها 8-7روز بوده وحداکثر 12-10روز است که توصیه نمی گردد زیرا با گذشت زمان درصد هچ تخم ها پایین می آید.

دوره جوجه کشی تخم قرقاول 26-24 روز بوده و بعد از21روز تخم ها از ستر به هچر انتقال می یابد.دمای ستر36/6-36/3 ورطوبت65-60درصد و دمای هچر37/2-37 و رطوبت80-75می باشد.

اغلب مشکلات هچ ناشی از بی دقتی در کنترل دما ورطوبت است به طوری که دما ورطوبت بیش از حد کم ویا زیاد روی وضعیت جنین اثر گذاشته و مشکلاتی نظیر مرگ جنین ویا ضعف جنین و خروج سخت از تخم را پدید می آورد.


تهویه عامل موثر دیگری در جوجه کشی است به طوری که تهویه در زمان هچ افزایش می یابد تا اکسیژن وارد و دی اکسید کربن از تخم خارج می گردد تا جنین رشد یافته وافزایش حجم پیدا کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی